Tuesday, September 3, 2013

Royal Wedding! Andrea Casiraghi and Tatiana Santo Domingo


Ο Αντρέα Κασιράγκι παντρεύτηκε την επί χρόνια αγαπημένη του, Τατιάνα, κόρη κολομβιανού δισεκατομμυριούχου σε μια κλειστή τελετή που έγινε στο παλάτι των Μονεγάσκων. Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, περικυκλωμένο από στενούς συγγενείς και φίλους. Η νύφη, απόλυτα πιστή στο στιλ της, φόρεσε ένα hippie chic νυφικό του οίκου Μissoni και ασημένια σανδάλια. Το χτένισμά της ήταν ιδιαίτερα απλό, όπως άλλωστε και η ίδια, και τα μαλλιά της στολισμένα μόνο με ένα στεφανάκι από λουλούδια.
O γαμπρός διάλεξε ένα μπλε σκούρο κοστούμι με πουά γραβάτα και άσπρο πουκάμισο.
Η μητέρα του γαμπρού, πριγκίπισσα Καρολίνα, διάλεξε για αυτή την ημέρα ένα κόκκινο φόρεμα μέχρι το γόνατο, του αγαπημένου φίλου και σχεδιαστή της οικογένειας, Κarl Lagerfeld. Όσο για την εγκυμονούσα αδελφή του γαμπρού, Σάρλοτ επέλεξε ένα ανοιχτό μπλε διαφανές φόρεμα που έδινε έμφαση στην φουσκωμένη κοιλίτσα της!
Tέλος η πριγκίπισσα Σαρλίν εντυπωσίασε φορώντας ένα ολόλευκο ensemble που έδενε αρμονικά με την άσπρη γραβάτα του πρίγκιπα Αλμπέρτο!
Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση δίπλα στην πισίνα του παλατιού με 400 καλεσμένους. Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν και η Ελληνίδα κληρονόμος της εφοπλιστικής οικογένειας Νιάρχου, Ευγενία.


To Bachelorette της Νύφης μία μέρα πριν τον γάμο μαζί με τις φίλες της.


No comments:

Post a Comment