Tuesday, September 3, 2013

"Μπορείς να φιλήσεις τη Νύφη!"

Η ηθοποιός Kate Bosworth είπε το μεγάλο «Ναι» στον παραγωγό ταινιών Michael Polish. 


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Rock Creek Ράντσο της Μοντάνα, μπροστά σε φίλους και οικογένεια πραγματοποιώντας μία εκπληκτική τελετή.
Η 30χρονη νύφη έδειχνε εκπληκτική στο στράπλες ιβουάρ Oscar de la Renta νυφικό της και τα υπέροχα Jimmy Choo διακοσμημένα από κρύσταλλα παπούτσια της.
Μετά την γαμήλια τελετή, οι καλεσμένοι μεταφέρθηκαν στο χώρο Granite Lodge όπου απόλαυσαν ένα γαμήλιο δείπνο από τοπικά προϊόντα.
Η ηθοποιός τότε άλλαξε το νυφικό με ένα λουλουδιαστό φόρεμα κεντημένο από τούλι, ενώ ο σύζυγος της διάλεξε ένα κουστούμι του οίκου Brook Brothers. Το ζευγάρι αντί να δώσει προφορικούς όρκους ο ένας στον άλλον, έγραψαν τους όρκους τους με δικά τους ρομαντικά λόγια.
Το ζευγάρι είχε ζητήσει από την οργανώτρια του γάμου τους, Martha Stewart, να δημιουργήσει ένα θέμα που θα ήταν συνδυασμός της αγγλικής βικτοριανής περιόδου και του Αμερικανικού Γουέστερν.
Ο γάμος εορτάστηκε με τετραήμερη γιορτή , η οποία κινηματογραφήθηκε από τον φωτογράφο John Dolan, και θα δημοσιευθεί στο περιοδικό Martha Stewart Weddings τον χειμώνα του 2013.



No comments:

Post a Comment