Tuesday, May 28, 2013

White Wedding

Οργανώστε έναν γάμο στα λευκά με μικρές πινελιές του λιλά και του πράσινου!
Plan a white Wedding for this summer with a little touch of lilac and green!



Εκλεπτυσμένες επιλογές με τη βοήθεια των λουλουδιών
Εντυπωσιάστε με πολυτέλεια: Τα λουλούδια είναι ένα από τα πιο δαπανηρά «κομμάτια» της γαμήλιας διοργάνωσης. Αλλά και από τα πιο εντυπωσιακά. Αν μάλιστα είστε άνετες οικονομικά, μπορείτε να κάνετε… θαύματα! Να δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα πραγματικά παραδεισένια. Φυσικά όχι χωρίς βοήθεια: προσλάβετε τον καλύτερο ανθοπώλη και θα καταλάβετε τι εννοούμε.
Εντυπωσιάστε με… εξυπνάδα: Αντί να σπαταλήσετε όλα τα χρήματα που διαθέτετε για τον ανθοστολισμό, φανείτε επιλεκτικές. Μειώστε την ποσότητα, αυξάνοντας την ποιότητα. Καλύτερα δηλαδή να προτιμήστε λιγότερες, αλλά ομορφότερες και ακριβότερες ανθοσυνθέσεις, παρά να γεμίσετε τον τόπο από λουλούδια που θα περάσουν απαρατήρητα. Εστιάστε λοιπόν στη γαμήλια ανθοδέσμη και το στολισμό των τραπεζιών και παραλείψετε τα υπόλοιπα.
Μια τούρτα διαφορετική από τις άλλες

Εντυπωσιάστε με πολυτέλεια: Ας μη γελιόμαστε! Όσον αφορά στη γαμήλια τούρτα, μετράει τόσο η εμφάνιση, όσο και η γεύση. Το επιβεβαιώνουν όλες εκείνες οι εντυπωσιακές, αλλά αδιάφορες γευστικά τούρτες που έχετε δοκιμάσει σε διάφορους γάμους, αλλά κι εκείνες που ενώ ήταν νόστιμες, δε σας τράβηξαν την προσοχή όταν τις είδατε. Φροντίστε λοιπόν να βρείτε τον καλύτερο ζαχαροπλάστη, για να σας φτιάξει την καλύτερη τούρτα. Ρωτήστε, δοκιμάστε, ψάξτε και βρείτε τον καλύτερο!
Εντυπωσιάστε με… εξυπνάδα: Αντί για μια εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα, ζητήστε από το catering να φτιάξει και να προσφέρει ατομικά γλυκάκια, με εκλεπτυσμένη γεύση!

Μικρά χρήσιμα tips από το site www.nifi.gr

http://www.nifi.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=85:list-of-luxury&catid=48:decoration&Itemid=37

No comments:

Post a Comment