Wednesday, May 29, 2013

Here comes the bride

Πρωτότυπες αφίξεις! Ξεφύγετε από τις κλασσικές συνήθειες του γάμου!
Dare To Be Different? Tips for a unique wedding arrivals!



Έφτασε η μεγάλη ημέρα, η εκκλησία έχει φορέσει τα γιορτινά της, οι καλεσμένοι στην ώρα τους και ο γαμπρός περιμένει με ανυπομονησία στο προαύλιο την εμφάνιση της καλής του... Επειδή, όμως ως γνωστόν, η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μένει πιο έντονα καταγεγραμμένη στη μνήμη φροντίστε η άφιξή σας να μείνει αξέχαστη!

Νύφη-Νησιωτοπούλα
Για γάμους που γίνονται σε παραθαλάσσια ξωκλήσια τι πιο ρομαντικό, πιο καλοκαιρινό και πιο ελληνικό από ένα ανθοστολισμένο καΐκι που μεταφέρει συνοδεία βιολιού και λίρας τη νύφη με το αέρινο φόρεμα και το λευκό σανδάλι!
Νύφη-Οικολόγος! 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποδείξετε στην πράξη ότι νοιάζεστε για το περιβάλλον. Ακόμα και την άφιξή σας στην εκκλησία μπορείτε να προσαρμόσετε σ’ αυτή τη φιλοσοφία. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ποδηλατάκι και πολύ κέφι. Μπορείτε επίσης να «ναυλώσετε» ένα ποδήλατο για δυο, έτσι ώστε να μοιραστείτε τις πεταλιές με τον μπαμπά σας που θα σας οδηγήσει μέχρι την αγκαλιά του γαμπρού κι έπειτα το καβαλάτε παρέα με το σύντροφο της ζωής σας. Τέλος, υπάρχει και η πιο ξεκούραστη για σας οικολογική λύση του ποδηλάτου-ταξί όπου εσείς κάθεστε αναπαυτικά και κάποιος άλλος να κάνει τη σκληρή δουλειά. Αν πάλι παντρεύεστε στη Σαντορίνη ή στην Ύδρα ένα στολισμένο γαϊδουράκι θα κάνει τη διαφορά, συνδυάζοντας την οικολογία με την παράδοση!
Κάροτσερη, κάροτσερη! Για την απόλυτα παραμυθένια εκδοχή, η πρόταση είναι ΜΙΑ. Άμαξα με κάτασπρα άλογα και ένας καροτσέρης σωστός ιππότης που θα σταματήσει μπροστά από το σαστισμένο πλήθος, θα αφήσει το κόκκινο χαλί να κυλήσει μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας και θα ανοίξει την πόρτα στην πριγκίπισσα νύφη που θα οδηγηθεί με μεγαλοπρέπεια στην αγκαλιά του βασιλόπουλου. Υπάρχει βέβαια και η πιο προσιτή εκδοχή της παραδοσιακής, ελληνικής άμαξας όπως κυκλοφορεί στην ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο».
Από το άρθρο “Πρωτότυπες αφίξεις για τολμηρές νύφες!” του site www.nifi.gr

No comments:

Post a Comment